Indstillinger:  I denne menu kan du ændre alle indstillinger og præferencer, som du har lavet.

Forældrekontrol:  Du kan vælge Forældrekontrol som standard, hvis der er aldersmærket indhold, du ikke vil se.  Denne præference kan ændres midlertidigt, hvis der skal ses aldersmærket indhold.  For at ændre, gå til Indstillinger, Præferencer og vælg det beskyttelsesniveau, du ønsker.

Mit Bibliotek:  Her kan du finde alt det indhold du har købt eller lejet, og som stadig er tilgængeligt til at ses.

Ønskeliste:  Her kan du finde alt indhold, du har markeret som favorit.  På denne måde, kan du finde alt, du har markeret, mens du navigerede på siden.  Husk at du kan tilføje indhold til din Ønskeliste på vores hjemmeside og andre kompatible enheder, der er tilknyttet din konto.