Se film på Safari: Installer og godkend Silverlight

På Safari 10

Følg disse trin for at aktivere Silverlight på Safari 10:

1. Download og installer Microsoft Silverlight (https://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx)

2. Open Rakuten TV’s hjemmeside

3. Gå til “Præferencer' '> "Sikkerhed"

4. Sæt flueben i "Allow/tillad Plug-ins"

5. Tryk på Plug-in Indstillinger.

6. Sæt flueben ved Silverlight.

7. Til højre, kig efter hjemmesiden “Rakuten TV” og tilvælg den.

8. Genstart din browser og prøv at afspille indholdet på ny.

Ellers kan du prøve at bruge en anden internetbrowser såsom Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox som ikke kræver Silverlight.

På Safari 11

Aktiver Silverlight på Safari 11 sådan her:

1. Download og installer Microsoft Silverlight ( https://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx)

2. Åben Rakuten TV’s hjemmeside

3. Gå til “Præferencer''> Hjemmesider

4. I Plug-ins sektionen, vælg Silverlight.

5. Til højre, kig efter hjemmesiden “Rakuten TV” og tilvælg den.

6. Genstart din browser og prøv at afspille indholdet på ny.

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at afspille HD indhold på MAC, men bare rolig – dit indhold afspilles stadig i SD.

Ellers kan du prøve at bruge en anden internetbrowser såsom Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox som ikke kræver Silverlight.

Hvis du har nogle problemer:

1. Geninstaller Silverlight og tillad plug-in for Rakuten TV
  2. Luk fuldstændigt, og genstart Safari

Versioner efter Safari 11

Vi beklager, men i øjeblikket er versionerne efter Safari 11 ikke kompatible med vores service.