Kan du ikke afspille på Android? Skift din afspiller

Vores applikation indeholder adskillige muligheder for afspilning, som kan hjælpe til at løse sådan problematik på Android smartphone og tablet.

Hvis du har problemer med at afspille indhold på din Samsung enhed, kan du prøve disse trin og se, om det går i orden.

Start med at fjerne app’en, sluk enheden helt, og tænd den igen. Hent så den seneste Rakuten TV version på Google Play og prøv at afspille en gratis film med standardafspilleren.

Det plejer normalt at løse afspilningsproblemer.

Fejler det, kan du prøve disse trin:

1. App indstillinger
  2. Skift afspilleren
  3. Vælg PR2
  4. Fjern din kontos tilknytning
  5. Sluk for enheden
  6. Tænd for enheden
  7. Åben app’en
  8. Tilknyt din Rakuten TV konto
  9. Prøv en gratis film (ikke en trailer)

Virker det stadig ikke, så brug samme fremgangsmåde med PR3 i stedet for PR2.

Husk venligst at fjerne din kontos tilknytning, hver gang du prøver at skifte afspiller, slukke enheden og tænde den igen.  Også, husk at prøve en gratis film, ikke blot en trailer.

Virker det stadig ikke efter disse trin, er din Android enhed desværre ikke kompatibel med vores app.  Vi arbejder enormt hårdt på at blive tilgængelig for så mange som muligt.