Hvordan indløser jeg en voucher på min iPhone eller iPod?

Rakuten TV Player til iPhone, iPad og iPod lader dig se lejede og købte film i dit Bibliotek.

Du skal bruge en browser (det kan være din iPads, iPhones eller iPods) for at leje filmen.

Følg disse trin for at indløse en voucher korrekt, og nyd de bedste film på Rakuten TV!

1. Åben en browser (f.eks Safari) og gå til Rakuten.tv
  2. Log på din Rakuten TV konto, eller registrer, hvis du er ny
  3. Søg på den film, du vil se.
  4. Når du er inde på filmens informationer, tryk da "indløs voucher".
  5. Indtast koden.
  6. Start Rakuten TV Player og gå til dit Bibliotek, hvor du finder den film, du lige har lejet. Den ligger og venter på dig!

Kontakt os endelig, hvis du har nogle problemer eller tvivl vedrørende brug af voucher.