Hvordan kan jeg navigere i kataloget og føje titler til min ønskeliste?

Det er nemt at finde film på Rakuten TV Player App’en.  Gå til søgefeltet i højre hjørne og indtast titlens første bogstaver.  Den indre browser giver dig så en liste af film, der passer på de indtastede bogstaver.

Hvis du ikke kender navnet på filmen, eller ikke har bestemt dig endnu, kan du se i “Nye Udgivelser, Mest Populære, og Anbefalede sektioner” til venstre på siden.

I Filmsektionen kan du også dele kataloget op i genrer og gå filmene igennem alfabetisk eller efter tilføjelsesdato.

Føj dine yndlingsfilm til din Ønskeliste og dit Smart TV eller konsol vil automatisk synkronisere dem, så du kan leje og benytte dem på den store skærm.