Rakuten TV er tilgængelig ikke kun fra nettet, men fra enhver af vores kompatible enheder. Men vær opmærksom på følgende, før du opretter en konto:

1. Der kræves en internetforbindelseshastighed på mindst 3 Mbps for at se SD-indhold, 5 Mbps for at se vores HD-indhold og 20 Mbps for at se UHD-indhold.
  2. En enkelt Rakuten TV-bruger kan være forbundet til flere enheder på samme tid. Hvis du har flere enheder, der er kompatible med Rakuten TV, kan du forbinde dem og nyde Rakuten TV på alle enhederne. Det er dog kun muligt, at bruge tre enheder på samme tid. På følgende link forklarer vi, hvordan de forskellige enheder forbindes:

- Rakuten TV på din computer

- Rakuten TV på din Samsung-enhed

- Rakuten TV på din LG-enhed

- Rakuten TV på din iOS 7-enhed

- Rakuten TV på din Android-enhed

1. Nu, du allerede ved, at din internetforbindelseshastighed er tilstrækkelig, og din enhed er kompatibel med vores tjeneste, er det tid til at oprette en ny brugerkonto. Tilmelding til Rakuten TV er let og helt gratis. Du skal bare trykke på linket herunder og udfylde den viste formular:

https://rakuten.tv/dk/registrations/new

Vi anbefaler et simpelt brugernavn og adgangskode, især hvis du skal bruge din konto på mange enheder, da det gør parringen nemmere.

Hvis du går til "Indstillinger", efter du er logget på, vil du se samtlige oplysninger relateret til din konto, faktureringsoplysninger (de skal angives for at du kan leje eller købe film) og præferencer.

Rakuten TV giver brugerne adgang til en videotjeneste med et omfattende katalog af film, serier, dokumentarfilm og andre tv-programmer på hjemmesiden https://www.rakuten.tv eller fra de applikationer, der er tilgængelige på autoriserede enheder.