Det er nemt at starte brugen af Rakuten TV, ikke kun på nettet, men fra alle understøttede enheder.  Husk dog lige at overvej følgende inden du opretter en ny konto:

1. En internethastighed på mindst 3Mbps er nødvendig for at kunne se SD indhold, og 5Mbps for at se HD indhold. Hvis du ikke ved hvad din internethastighed er, kan du bruge dette link:

http://www.speedtest.net/

Der skal du blot klikke “Begin test”, og vente på at testen begynder.  Det resultat du skal kigge efter, er det der står i ”Download speed”.

Husk venligst, at hvis dit resultat er mindre end 3Mbps, vil du nok ikke kunne se vores tjeneste uden ventetid eller små pauser.

1. Når du har tjekket din internethastighed, bør du sikre at din enhed er kompatibel med vores app.
  2. Når du ved, din internethastighed er tilstrækkelig, og at din enhed kan bruges, er det tid til at oprette en ny bruger Oprettelse hos Rakuten TV er nemt og fuldstændig gratis. Det eneste du skal gøre, er at klikke forneden og udfylde felterne:

https://rakuten.tv/dk/registrations/new

Vi anbefaler, at du bruger et nemt brugernavn og adgangskode, især hvis du skal benytte din bruger på mange enheder. Så bliver det nemmere at tilknytte dem.

Når du er logget på, kan du gå til “Indstillinger” for at se al din brugers information og betalingsoplysninger (de skal bruges til at leje film) og præferencer.

Vi håber vejledningen har været ligetil - og velkommen til Rakuten TV!