Når jeg prøver at se en film, kan den ikke indlæse, men trailere virker fint…

Hvis du ikke kan se en film på Rakuten TV fra dit Samsung Smart TV, fordi den ikke indlæser, men du fint kan se trailere, bør du opdatere dit firmware på enheden.

Firmware er den software/system som kontrollerer din enheds funktioner.  Samsung opdaterer jævnligt firmware for at ordne problemer eller installere forbedringer.   Til tider, har vi dog set at firmware ikke opdaterer af sig selv, som de ellers bør.  Det er muligt, at det er årsagen til dine problemer med at se Rakuten TV indhold.

For at løse dette problem anbefaler vi, at du besøger denne hjælpeside, hvor vi forklarer hvordan firmware kan opdateres, så du kan se Rakuten TV igen fra din Samsung enhed:

Hvordan opdaterer jeg firmware på mit Samsung Smart TV?