Tekniske krav for brug af Rakuten TV på din computer

Vær sikker på at din computer fungerer med Rakuten TV for at se om den stemmer overens med minimumskravene til Windows eller MAC:

PC:
  • 1 gigahertz (GHz) eller 32-bit (x86) eller 64-bit (x64) CPU.
  • 1 gigabyte (GB) (32-bit) eller 2 GB (64-bit) RAM
  • 16 GB (32-bit) eller 20 GB (64-bit) HD tilgængelig plads
  • Microsoft © Windows 7 eller nyere operativsystem.
MAC:
  • iMac (fra midten af 2007 eller nyere)
  • MacBook (13" Aluminium, nyere end 2008), (13", fra 2009 og senere udgaver)
  • MacBook Pro (13", fra midten af 2009 eller nyere), (15", midt/slutning 2007 eller nyere), (17", fra midten af 2007 eller nyere)
  • MacBook Air (Slut 2008 eller nyere)
  • Mac Mini (2009 eller nyere)
  • Mac Pro (2008 eller nyere)
  • OS X Mavericks (10.9) eller nyere operativsystem

Opret en konto

Klik her for at oprette en konto. Udfyld de tomme felter og tryk på “Opret konto”