Sådan redigerer du dine profiloplysninger

Hvis du har brug for at opdatere dit brugernavn eller e-mailadresse hos Rakuten TV, er det første du skal gøre at klikke dig herind med dit nuværende brugernavn og adgangskode: https://rakuten.tv/dk.

Efter du er logget på, skal du klikke oppe til højre for at se din kontos menu. Klik derefter på “Indstillinger”.

I Indstillinger vil du se fire faneblade.  I den første, Profil, vil du kunne ændre brugernavn, e-mail, tilføje et telefonnummer og skifte adgangskode. Husk at trykke på “Fortsæt” efter opdatering af oplysningerne.