“Bibliotek” er en mappe der kategoriserer og opbevarer købt og lejet indhold.  Det indhold du køber eller lejer tilføjes automatisk til dit Bibliotek på Rakuten TV.

Du kan gå ind i dit Bibliotek ved at logge på din Rakuten TV konto.  Tryk på “Bibliotek” oppe til højre.  Du kan nu nyde det indhold, du har erhvervet hos Rakuten TV.

*Grundet kontraktlige betingelser, gøres alt aldersbegrænset voksenindhold der lejes og købes ikke tilgængeligt i dit Bibliotek.  Hvis du ønsker at se aldersbegrænset voksenindhold, bliver du nødt til at se det direkte fra filmens informationsside.  Vi anbefaler at du holder styr på lejet eller købt aldersbegrænset voksenindhold andetsteds.