For at bruge Rakuten TV på din tablet eller Android telefon, skal du installere Android version 5 eller nyere, understøtte Widevine DRM.

Du finder alle de instruktioner du skal bruge for at installere vores App på din Android smartphone eller tablet her.

HUSK:

• For at se onlineindhold, skal du være forbundet til internettet.
  • Af sikkerhedsmæssige årsager, er afspilning ikke tilladt på enheder med “root permissions”