For at bruge Rakuten TV på din tablet eller Android telefon, skal du installere Android version 4.3 eller nyere, understøtte Widevine DRM, og have en skærm på mindst 4”.

Du finder alle de instruktioner du skal bruge for at installere vores App på din Android smartphone eller tablet her.

HUSK:

• For at se indhold, skal du være forbundet til internettet.
  • Af sikkerhedsmæssige årsager, er afspilning ikke tilladt på enheder med “root permissions”