Hvordan installerer jeg Rakuten TV App’en på min Android Tablet?

For at installere Rakuten TV Android app’en på din kompatible Android tablet, skal du gøre sådan her:

1. På din Android tablet, gå til Google Play.
  2. Når du har downloadet app’en, skal du trykke på Rakuten TV ikonet på din tablets skærm.
  3. Bliv medlem, eller log på med din e-mail og adgangskode, hvis du har en konto på Rakuten TV.
  4. Du kan nu begynde at benytte vores massive udvalg af film og TV serier på din tablet!