Kan jeg se HD film på min iPhone eller iPad?

Selvom nogle film ligger tilgængelige i HD, kan vi ikke tilbyde denne tjeneste til de to iOS enheder af kontraktlige årsager.   HD indhold kan dog lejes fra nettet for senere at ses på et Smart TV eller konsol, som er kompatibe med Rakuten TV.

For at se om en film kan ses i HD, skal du blot gå til filmens informationsside og se afspilningsmulighederne.  SD er standard opløsning, og HD er høj opløsning.