Hvordan indløser jeg en tilbudsvoucher til leje på min iPad?

Rakuten TV Player App til iPad lader dig se film, du allerede har lejet eller købt.

Du skal bruge en internetbrowser for at leje film.

Følg disse nemme instruktioner for at indløse din voucher og start med at se de bedste film på Rakuten TV

1. Åben en browser og gå til Rakuten TV
  2. Find og vælg den film, du vil se
  3. Log på Rakuten TV med brugernavn og adgangskode, eller registrer, hvis du er ny.
  4. På filmens informationsside, vælg “Indløs Voucher”
  5. Indtast voucherkoden. Vær sikker på, der ikke er mellemrum før eller efter koden.
  6. Åben Rakuten TV Player App’en og gå til dit Bibliotek. Der kan du finde den film, du ville se.