Simple handlinger der kan løse iPad problemer

Ofte kan afspilningsproblemer i Rakuten TV Player App’en løses ved blot at genstarte app’en.

Måske har du allerede prøvet disse trin, men vi anbefaler dem, fordi de ofte løser problemer.

Luk din Rakuten TV app

1. Dobbeltklik på Hjemknappen, task manageren kommer frem og viser hvilke apps der er åbne.
  2. Tryk på ikonet af de apps du vil lukke i to sekunder (her, Rakuten TV). Et rødt symbol dukker op til højre i Rakuten TV Player app ikonet, tryk der.
  3. Når du trykker på Rakuten TV Player App’en igen, vil den starte forfra. Se om problemet stadig er der.

Genstart din iPad

Sluk iPaden.  Tænd den igen, og se om problemet er væk.

Fjern og geninstaller app’en

1. Gå til Hjem på din iPad, hold Rakuten TV ikonet inde et par sekunder.
  2. Når der kommer et rødt symbol frem oppe til venstre, skal du blot trykke på det for at slette app’en.
  3. Du kan geninstallere den via App Store.