Log på hjemmesiden med en eksisterende konto

Hvis du allerede er registreret hos Rakuten, og du vil logge på, skal du blot gøre sådan her:

1. Gå til vores hjemmeside: "Sign in" og klik på”log på” knappen:

2. Indtast din e-mail og den adgangskode du valgte ved registrering af din konto, og tryk på den gule knap

3. Hvis din adgangskode ikke virker, eller du ikke kan huske den, anbefaler vi at du gendanner den.  Det kan du gøre ved at trykke på teksten: ”Glemt din adgangskode?”.