Lej eller køb den bedste underholdning

Søger efter titler…

Det er nemt at finde film på Rakuten TV. Det eneste du skal er at indtaste filmtitlen i søgefeltet oppe til højre på hjemmesiden.

Du vil se, at vi har kategoriseret filmene for at gøre søgningen nemmere.  Hvis du scroller over ”Film” knappen øverst på siden, kommer der en menu frem med filmgenrer og særlige filmsamlinger.

48 timers leje

Når du vælger en film eller episode fra en TV serie, har du to købsmuligheder.  Du kan enten købe eller leje det.  Af kontraktlige årsager med vores udbydere, er noget indhold kun tilgængeligt som udlejning, hvor andet er købstilgængeligt.  I størstedelen af tilfældene, er begge muligheder tilgængelige.

Hvis du vælger at leje en film, vil den være tilgængelig i dit bibliotek I 48 timer fra det øjeblik du bekræfter udlejningen.  Du kan nu se filmen øjeblikkeligt, så mange gange du ønsker inden for udlejningsperioden på 48 timer.  ”Bibliotek”knappen er oppe til højre på hjemmesiden og er kun synlig, når du er logget på Rakuten TV kontoen med brugernavn og adgangskode.

Filmkøb og ubegrænset antal visninger

Ved køb af film er du i stand til at streame dem ubegrænset, i en ubegrænset tidsperiode, så længe Rakuten TV råder over rettigheder til dem.

Dertil kan Rakuten TV tilbyde en downloadmulighed for udvalgt indhold, hvortil kompatible enheder vises ved siden af indholdet.

Uanset årsagen, hvis købt indhold trækkes tilbage fra vores tjeneste, giver vi meddelelse om det på forhånd og vil give mulighed for download af samme til din enhed.

Multiplatform

Lejede eller købte TV-serier og film bliver tilgængeliggjort på alle kompatible enheder tilnkyttet din Rakuten TV konto.  Alt indhold er tilgængeligt i dit bibliotek uanset hvilken platform du købte eller lejede det på.