Hvordan kan jeg slette min Rakuten TV konto?

Selvom det er fuldstændig gratis at have en Rakuten TV konto, har du stadig mulighed for at slette din konto, når du ønsker det.

Du skal bare logge på hos Rakuten TV med din e-mail og din adgangskode.  Tryk så på “Indstillinger” oppe til højre.  På bunden af denne side, tryk på “Hvis du vil slette din konto, fortsæt her”.

Husk dog, at hvis du sletter din konto, vil du ikke længere have adgang til din konto.  Dog kan vi gendanne din konto, hvis den var slettet ved en fejl. I dette tilfælde skal du dog kontakte os.

mceclip2.png

mceclip4.png

Husk:

  • At hvis du sletter din konto, mister du alt lejet og købt indhold, som du har i dit Bibliotek og på din Ønskeliste.
  • Kontoen er unik hos Rakuten Global, så hvis du sletter den i et land, vil den blive slettet i alle andre lande, hvor du har registreret med den e-mail.
  • Din e-mail kan ikke genbruges til en anden konto hos Rakuten TV, medmindre du kontakter Rakuten TVs kundesupport for at genaktivere den.
  • Ønsker du blot at framelde dig Rakuten TV’s nyhedsbrev, skal du bare åbne en mail fra Rakuten TV og gå ned i bunden af den. Der er der en fodnote med et link til at framelde dig nyhedsbrevet.  Tryk på linket, og du frameldes automatisk vores mailliste.