Sådan gendanner du din adgangskode

Hvis du ikke kan logge på, og ønsker at gendanne din adgangskode, kan du blot følge disse trin:

1- Klik ind på vores hjemmeside med følgende link: https://rakuten.tv/dk

Klik på knappen “Glemt din adgangskode” som ses forneden.

2- Så bliver du sendt til denne side. Når du er der, indtast venligst din e-mail igen:

Når din mail er tastet ind, og du har klikket, får du en e-mail med et link der skal se nogenlunde sådan her ud:

OBS, linket virker kun 30 minutter

3- Klik venligst på dette link, så du bliver sendt hertil:

4- Vælg din nye adgangskode, gå tilbage til Rakuten TV.  Du kan nu tage din nye adgangskode i brug.