Chromecast indstillinger til Android OS

Hvis du har en Chromecast og en Android enhed, følg venligst disse instruktioner:

1. Først skal du sikre dig, at du har den seneste version af Rakuten TV App’en til Android enheder. Du kan finde al den information du har brug for her:

https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.wuaki

2. Så skal du downloade Chromecast app’en fra Google Play Store.

3. Når du har downloadet og installeret Chromecast App’en, skal du åbne den og trykke på den knap der siger “opsætning/sæt op/klargør”.

4. I dette trin skal du følge de instruktioner, der kommer frem på skærmen.

5. Så skal du vælge et navn til din Chromecast og trykke på “Næste”.

6. I det sidste trin skal du forbinde din Chromecast til dit WiFi netværk, og trykke på “indstil netværk” knappen.  Vær sikker på at begge enheder er forbundet til det samme WiFi netværk.

7. Tillykke!  Du har nu gjort din Chromecast klar til brug!