Sådan bruger du Rakuten TV med din Android enhed

Følg disse trin for at streame Rakuten TV indhold til din Chromecast via en Android enhed:

Din Chromecast og din Android enhed skal være forbundet til det samme netværk. Når de er det, vil Chromecast knappen vises som på billedet forneden:

Når du klikker på Chromecast knappen, vil du se en liste af tilgængelige Chromecast, vælg din:

Din Android enheds Rakuten TV app og dit Chromecast forbindes, og Chromecast ikonet bliver grønt.

Når du er inde på en films informationsside, vil muligheden for at streame den via Chromecast kunne gøres på det grønne ikon.  Bare vælg den afspilningsmulighed, du ønsker.

Hvis du har fulgt disse trin, og Chromecast knappen ikke er der endnu, følg da venligst disse instruktioner