Sådan bruger du Chromecast med din iOS enhed

Disse trin skal følges for at streame Rakuten TV indhold til din Chromecast på en iOS enhed:

Din Chromecast og din iOS enhed skal være forbundet til det samme netværk.  Når de er det, vil “Chromecast” knappen kunne ses som på billedet forneden.

Når du klikker på Chromecast knappen, vil du se en liste med mulige Chromecast, bare vælg din.

Din iOS enheds Rakuten TV app og din Chromecast vil forbindes, og Chromecast ikonet bliver grønt.

Nu, når du leder efter en film, vil du se knappen “Cast Nu” når du er inde på filmens information.  Husk at vi løbende opdaterer vores indhold for at gøre det klar til Chromecast.

Hvis du har fulgte vejledningen, og "Chromecast" knappen stadig ikke kommer frem, så følg venligst disse instruktioner her.