Hvad er Rakuten Point?

Rakuten Point er vores belønningsprogram, og vores måde at sige "Tak skal du have" for brug af Rakuten TV og andre Rakuten tjenester! Du kan bruge dem til at købe produkter på Rakuten TV.

Hvordan får man Rakuten Point?

Rakuten Point er vores måde at takke dig for din loyalitet. Jo mere du lejer og køber hos Rakuten TV, jo flere Rakuten Point vil du få til fremtidige køb. For hver € vil vi give dig 1 Rakuten Point som er en penny værd til erhvervelse af produkter på Rakuten tjenester.

Hvornår og hvordan kan jeg bruge mine Rakuten Point?

Lige så snart du råder over Rakuten Point på din konto, kan du bruge dem. For tiden kan du bruge dem til at købe produkter på Rakuten TV.

Hvordan betaler jeg for en film eller serie med mine Rakuten Point?

Brug af Rakuten Point til leje eller køb af en film, gøres ved at gå til filmens side, og vælge den mulighed du foretrækker ved Se Nu knappen. Så skal købet gennemføres, hvor du vælger kvalitet og kan se den endelige pris.  På denne side skal du markere “Brug Rakuten Point” knappen, som kan ses på følgende billeder. Når du markerer knappen, skifter filmens pris, og du kan se hvor mange points, der skal til for at leje filmen. Afslut købet ved at trykke på den gule knap.

Hvilke enheder kan jeg bruge til at indløse mine Rakuten Point?

Mulighed for at købe eller leje en film ved brug af Rakuten Point er for tiden muligt på nettet og på et Smart TV, kompatibelt med den seneste udgave af vores App (du kan se om dit TV har den seneste version ved at trykke på menuknappen på din fjernbetjening).

Udløber mine Rakuten Point?

Rakuten Point erhvervet ved tilbud, udløber indenfor en bestemt tidsperiode.  Se de bestemte Rakuten Point for konkrete vilkår hver gang. Når disse Rakuten Point udløber, kan de ikke længere bruges.

Hvordan kan jeg indløse en Rakuten Point voucher?

En Rakuten Point voucher består af en kode på ni tal, som du kan indløse på din Rakuten konto for at få de givne Rakuten Point.