Chromecast indstillinger til iOS

Hvis du har en Chromecast og en iOS enhed, følg da denne nemme vejledning for at gøre det klar:

1. Først skal du være sikker på, du har den seneste udgave af Rakuten TV app’en til iOS enheder. Du kan finde al den fornødne information her:

https://itunes.apple.com/dk/app/wuaki.tv-player/id532577301?mt=8

2. Bagefter skal du downloade Chromecast App’en fra Apple App Store.

3 .Når du har downloadet og installeret Chromcast app’en, åben den, og tryk på “indstil/klargør ny Chromecast”

4. Gå ud af applikationen, gå til indstillinger på din iPad eller iPhone, og gå til Wi-Fi indstillinger.  Vælg Chromecast som detnetværk, du vil forbinde til.  Når du er forbundet med Chromecast, gå ud af systemindstillinger og genåben Chromecast app’en.

5.  Når du har genåbnet Chromecast app’en, skal du trykke “næste” for at færdiggøre opsætningen.

6.  I dette trin skal du følge instruktionerne på skærmen.

7. I dette trin, skal du vælge dit nuværende land. Når du har gjort det, bør følgende billede dukke frem på din iOS enheds skærm

8. Nu skal du vælge et navn til din Chromecast, tryk derefter på “Næste”.

9.  I det sidste trin skal du vælge dit Wi-Fi netværk og trykke på “Opsæt” knappen.

10.  Tillykke!  Du har nu opsat din Chromecast!