Sådan bruger du Chromecast med Google Chrome

Siden Google Chrome version 51 er Chromecast-funktionaliteten tilgængelig i menuen Chrome Værktøjer
Klik på Chrome i øverste højre hjørne af dit Chrome-browservindue. Klik derefter på Cast ...:

Chromecast-funktionaliteten er også tilgængelig, når du højreklikker på en webside i Chrome-browseren (Kontrol + klik på Mac.)

Bemærk! For at få adgang til Chromecast-funktionaliteten via Cast-knappen i din Chrome-værktøjslinje skal du knytte Cast-knappen til din Chrome-værktøjslinje.

Hvis du er i tvivl, anbefaler vi dig at følge dette link.