Hvad er Huawei Video?

Huawei Video er en app, som du finder i Huawei mobilenheder. Med denne unikke streamingoplevelse får Huawei-brugere adgang til at leje de seneste film fra Rakuten TV.

Indholdet streames direkte i Huawei Video-appen. Det Rakuten TV-indhold, du lejer i Huawei Video, er også tilgængeligt i Rakuten TV-apps og på Rakuten TV-websitet.

Du kan se trailere fra en lang række film, som du kan leje i appen.

På hvilke enheder er Huawei Video tilgængelig?

I øjeblikket er Huawei Video tilgængelig på udvalgte modeller af Huawei-smartphones og -tablets.

Hvad tilbyder Rakuten TV på Huawei Video?

Rakuten TV tilbyder leje af vores seneste film fra udvalgte udbydere:

● Nye udgivelser – Oplev de seneste nye udgivelser og spændende bonusindhold på din smartphone
● Familie – Nyd den bedste underholdning sammen med din familie

Disse film bliver opdateret regelmæssigt, så du har hele tiden adgang til et fantastisk nyt udvalg af titler.

Hvordan kan jeg forbinde min Rakuten TV-konto med Huawei Video?

For at kunne leje film fra Rakuten TV i Huawei Video skal du først forbinde din Rakuten TV-konto til din Huawei-konto. Det kan du gøre med tre enkle trin:

- Vælg den film i Rakuten TV, som du gerne vil se.
- Klik på leje-knappen. Du vil blive sendt videre til vores login-side.
- Indtast dine Rakuten TV-oplysninger, og acceptér vores seneste vilkår og betingelser.
- Så kan du begynde at nyde vores indhold i Huawei Video.

Hvis du ikke har nogen Rakuten TV-konto endnu, kan du oprette én på login-siden.

Du skal kun forbinde kontiene første gang, du bruger denne service.

Jeg har et problem med værdibeviset i Huawei Video.

Kontakt: mobile.dk@mail01.huawei.com

Jeg har betalt for en film i Huawei Video, men jeg kan ikke få adgang til den film, jeg har lejet. Hvad er der galt?

Kontakt: mobile.dk@mail01.huawei.com

Hvorfor skal jeg have en konto hos både Huawei og Rakuten TV?

Huawei Video er en service, der tilbydes af Huawei med kvalitets-TV-indhold fra Rakuten TV on demand.

Som bruger skal du have en Huawei ID-konto, og du skal acceptere Rakuten TV's vilkår og betingelser samt privatlivspolitik for at kunne leje og se vores film. Trinene er korte og nemme at følge, så du kan komme hurtigt i gang med at se film.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har problemer med Huawei Video?

Du skal altid skrive til mobile.dk@mail01.huawei.com først, og Huawei beder os om hjælp, hvis det er nødvendigt.