Vores Channels tilbyder et stort udvalg af de bedste lineære tv-programmer, shows og film angående nyheder, musik, underholdning, sport som børn og livsstil. Du kan se dem gratis takket være vores nøje udvalgte annoncepartnere.

Efter du har accepteret, kan vi tilbyde annoncer, der er tilpasset til dig ved at anvende indikatorer såsom det indhold du ser for at forbedre annoncernes relevans og kvalitet til din fordel. Vi værdsætter dit privatliv, og du har fuld kontrol over dine indstillinger hvad angår reklamer, herunder fravalg af tilpassede annoncer. Se vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.

Disse Channels er i øjeblikket tilgængelige uden en konto i vores Smart-TV-app. Se vores vilkår for anvendelse for yderligere information. Ved at tilmelde dig får du fordele såsom eksklusive tilbud og rabatter, personaliserede anbefalinger og nyhedsbreve med information om vores seneste nye udgivelser - både gratis og betalt indhold.

Vores Channels er i betaversion, og du kan i øjeblikket se dem på følgende enheder: Samsung TV Plus, Samsung og LG 2020 og 2019 Smart-TV-modeller. Vi arbejder hårdt på at give dig mange flere Channels og gøre dem tilgængelige på flere enheder - hold øje med dette sted!