Delvise betalinger med Points

Vi accepterer i øjeblikket delvise betalinger med Points fra følgende enheder (listen vokser hele tiden):

• Samsung TV 2019 og 2020
  • LG TV 2019 og 2020
  • Philips TV 2019 og 2020
  • Hisense TV 2019 og 2020
  • Panasonic TV 2020
  • Seneste Android TV

Alt afhængig af filmens pris og det antal Points du har optjent, findes der forskellige betalingsmuligheder, herunder delvise betalinger.

Muligheden for at filtrere efter forskellige alternativer for delvise betalinger er som følger:

Klik på dine disponible Points, der vises øverst på skærmen.

Du kan se valgmuligheden "Brug Points".

Klik på den for at få en liste over disponible titler alt efter det antal Points, du har optjent.

Efter du har valgt en film, skal du klikke på "Brug dine Points til at få rabat" eller, afhængig af filmens pris og antallet af dine Points, "Brug dine Points til at få denne film gratis".

På næste skærm skal du vælge den videokvalitet, som du gerne vil se, og ved kassen skal du vælge at anvende dine Points og derefter "Bekræft og betal".