Delvise betalinger med Points

Vi accepterer i øjeblikket delvise betalinger med Points på flere enheder.

Vi arbejder på at øge antallet af kompatible enheder, som tillader denne mulighed.

Alt afhængig af filmens pris og det antal Points du har optjent, findes der forskellige betalingsmuligheder, herunder delvise betalinger.

Processen for at filtrere efter dine disponible Points og delvise betalinger er, som følger:

Klik på dine disponible Points, der vises øverst på skærmen.

Du kan se valgmuligheden "Brug Points"

Klik på den for at se en liste over de film, der er disponible for dig, alt efter det antal Points, du har optjent.

Efter du har valgt en film, klikker du på "Brug dine Points til at få rabat" eller, afhængig af filmens pris og antallet af dine Points, "Brug dine Points til at få denne film gratis".

På næste skærm vælger du videokvaliteten, og ved kassen vælger du at anvende dine Points. Derefter "Bekræft og betal".