Hvad er "Rakuten TV Free"?

Rakuten TV Free er en TV-pakke med førsteklasses indhold fra Rakuten TV-appen, som du kan få gratis adgang til takket være nøje udvalgte reklame-partnere.

Det eneste, du skal gøre, for at få adgang til vores håndplukkede udvalgaf de allerbedste film, serier og meget mere, er at gå til Rakuten TV Free i appens hovedmenu. Indholdet i pakken udskiftes jævnligt, så tøv ikke med at vende tilbage og tjekke indholdet ud.

Når du har accepteret, er det muligt, at vi sender dig reklamer som er tilpasset dine oplevelser, baseret på dine indholdspræferencer i TV-appen. Således øges bade relevansen og kvaliteten af de reklamer, der kommer din vej, hvilket er til din fordel. Vi værner om dit privatliv, og du har derfor fuld kontrol over indstillingerne for reklame, herunder muligheden for at fravælge personaliserede reklamer. For yderligere information, beder vi dig gå til vores Retningslinjer for Beskyttelse af Privatlivets Fred.

Lige nu er det muligt at få adgang til Rakuten TV Free, via vores Smart TV applikation, uden at oprette en brugerkonto. På andre apparater, herunder vores hjemmeside, er det nødvendigt med login eller registrere sig som bruger, inden man kan få adgang til Rakuten TV Free. For mere information, se venligst vores Betingelser for Brug. Idet du tilmelder dig, får du adgang til særlige tilbud og rabatter, personligt tilpassede anbefalinger og nyhedsbreve med information om vores seneste og mestpopulære udgivelser, herunder både gratis indhold og indhold, som er underlagt betaling.

Rakuten TV Free kører i øjeblikket som betaversion, og du kan derfor få adgang til produktet på følgende apparater: Smart TV’er, herunder alle 2019-modeller fra Samsung, LG, Philips og Hisense. Vi arbejder ihærdigt for at gøre Rakuten TV Free tilgængeligt på alle kompatible apparater som Smart TV’er, websites, mobil-apps, spillekonsoller og andre online apparater –hold øje med dette område!