Fejlmeddelelse fra pc

Hvis du oplever fejlmeddelelsen, når du forsøger at afspille indhold, skal du sikre, at du har den seneste version af din browser. Det sker nogle gange, at den automatiske opdatering ikke virker.

Hvis det sker, Hvis du bruger Chrome, så følg venligst dette link: https://support.google.com/chrome/answer/111996?p=fix_chrome_updates&visit_id=637769694165352539-1302859110&rd=1&hl=da

Eller det følgende, hvis din browser er Firefox: https://support.mozilla.org/da/kb/loesning-paa-fejlmeddelelsen-opdatering-mislykkedes

Hvis problemet fortsætter, men du kan se trailere, bedes du tjekke disse retningslinjer for, hvordan du opdaterer CDM-modul: https://www.remote.tools/remote-work/widevine-content-decryption-module#outdated

Efter CDM-opdateringer, bedes du genstarte din computer, inden du forsøger at se en film på Rakuten TV.