1. Hvordan kan jeg se de film og TV-shows, jeg allerede har købt?

Alt dit indhold er anført i profilmenuen. For at gå til profilen skal du klikke på profilikonet på startsiden i mobilappen (øverst til venstre).

Og der kan du se købt/lejet og downloadet indhold.

2. Hvordan kan jeg se de film og TV-shows, der er inkluderet i mit abonnement?

Du kan finde alle de film og TV-shows, der er inkluderet i abonnementet, i menuen "abonnement". Du kan gå til detaljerne for film og tv-shows og starte afspilningen derfra.

3. Hvorfor kan jeg ikke købe/leje indhold eller abonnere på Android-applikationen?

Grundet en ny politik, som Google har indført, skal apps, der er tilgængelige på "Google Play", fra den 1. april have "Google in App purchase” som den eneste betalingsmulighed. Det betyder, at vi ikke kan fortsætte med de nuværende betalingsmetoder, og at vi desværre er nødt til at deaktivere betalinger på din enhed.

4. Hvordan kan jeg købe indhold?

Du kan købe/leje vores film via vores webside eller en anden kompatibel enhed og se eller downloade dem senere i Android-appen. Du kan gøre det på forskellige måder.

4.1. Føj indhold til ønskeliste. Det vil blive gemt i skyen, og når du logger ind på en anden enhed med den samme konto, kan du se ønskelisten. Køb det der, og åbn derefter Android-appen igen. Det købte indhold vil være at finde i biblioteket.

Trin 1: føj til ønskeliste.

Trin 2: gå til web eller tv-app, log ind med samme konto, åbn Ønskelisten i profilen. For webside:

Trin 3: Klik på indholdet på ønskelisten og gå til siden med detaljer.

Trin 4: køb det.

Trin 5: Gå til Android-appen, det vil være tilgængeligt i profilen

4.2. Ved at klikke på linket for beskeden, om hvordan du kan se det.

Trin 1: Klik føj til ønskeliste button. Og klik derefter på “Sådan ser du” knappen i siden med detaljer. Klik på linket i den næste skærm og gå til websiden.

Trin 2: På websiden, log ind med samme konto og gå til ønskelisten. Eller du kan bruge søgefunktionen på websiden for at finde indhold.

Søg:

Trin 3: køb indholdet fra siden med detaljer, og efter købet skal du klikke på knappen "afspil i appen". Den vil åbne siden med detaljer for indholdet i Android-appen, hvorfra du kan starte afspilningen.

5. Kan jeg bruge mit værdibevis til at købe indhold på Android?

Nej, funktionen indløs værdikupon er ikke tilgængelig på Android, du kan bruge dit værdibevis på andre enheder, såsom websiden og TV. Når du har gennemført købet med værdibeviset, kan du se den eller downloade den i mobilappen.