Rakuten TV er kompatibel med enhederne på den følgende liste over Android TV'er:

Rakuten TV er kompatibel med enhederne på den følgende liste over Android TV'er:

Mange apps bliver automatisk opdateret på Android TV. Hvis du ser, at der er en afventende opdatering til en app i afsnittet "Opdateringer" i Play Store, kan du følge disse trin:

1. Åbn Google Play Store-appen

2.  Du kan finde de tilgængelige opdateringer i højre side under "Opdateringer".
3.  Markér de ønskede apps individuelt, og klik på "Opdater".

Hvis du vil opdatere det hele på samme tid, er der også en indstilling til at opdatere alt.

Disse enheder er i øjeblikket kompatible med Android TV. Der er opdateringer på vej med nye kompatible enheder til denne liste:

(Bemærk: Denne liste kan ændre sig i fremtiden)