Hvordan søger jeg efter film og TV-shows på mit Android TV?

1. Gå til afsnittet Søg i øverste venstre hjørne i appen ved at klikke på det røde søgeikon. Du kan også søge efter dit favoritindhold med stemmekommandoer. Tryk på den indbyggede mikrofon på fjernbetjeningen for at komme i gang.

2. Indtast de første par bogstaver i titlen på den film eller TV-serie, du leder efter. Hvis du bruger stemmekommandoer, skal du bare sige navnet eller titlen.

3. Søgningen vil vise en liste over titler, som matcher det, du har angivet.