Hvordan lejer eller køber jeg en film på Android TV?

Rakuten TV giver dig to muligheder for at se vores indhold: køb eller leje.

Hvis du vil leje eller købe en film, skal du parre din enhed og angive dine kreditkortoplysninger. Hvis du allerede har parret din enhed og angivet kreditkortoplysningerne, kan du leje eller købe gennem Rakuten TV på dit Android TV.

1. Gennemse indholdet i de forskellige afsnit i menuen, eller søg efter en specifik titel.

2. Når du vælger en film eller en TV-serie, kan du se oplysninger om den og dine købsmuligheder.

3. Du kan gennemføre købet ved at vælge Køb eller Lej og derefter følge trinene på skærmen.

4. Vælg indstillingen Lej eller Køb, og gå ombord i popcornene! Film eller TV-serier, som du har købt, vil være tilgængelige i "Mit bibliotek".

Ikke alle Android TV-enheder har muligheden for at købe/leje indhold. Hvis det er tilfældet på din enhed, skal du klikke her