Hvordan forbinder jeg min Rakuten TV-brugerkonto via Android-tablet?

For at kunne forbinde din Android-tablet med Rakuten TV skal du først oprette en bruger. Hvis du ikke har oprettet den endnu, kan du gøre det på følgende link: https://rakuten.tv/dk

Vi anbefaler, at du vælger et brugernavn og en enkel adgangskode, der er let at huske, så det er nemmere og hurtigere for dig at oprette forbindelser på flere enheder.

Når du har oprettet din bruger, er det meget nemt og enkelt at forbinde den med din enhed. Når du går ind på Rakuten TV-appen, er det første du ser "Log ind" eller "Registrer dig".

For at forbinde en allerede oprettet konto skal du vælge "Log ind". Hvis du vælger muligheden "Registrer dig", opretter du en ny konto.

Derefter skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode. Husk, at du skal indtaste disse data præcis, som du har oprettet dem.

Når du har indtastet dine brugerdata, skal du trykke på "Link". Du kan nu begynde at bruge Rakuten TV på din Android-tablet!

Fjern link til konto

For at fjerne forbindelsen til din brugerkonto skal du gå til afsnittet "Indstillinger" i øverste højre hjørne af appen og klikke på muligheden "Fjern link til konto".