Black Friday 50% rabat i Points

Hvorfor får jeg 50 % tilbage i Points?

Fra den 23. november og i en begrænset periode vil Rakuten TV som led i BLACK FRIDAY-kampagnen belønne dig med en højere % af Points tilbage end normalt. Under denne kampagne vil du få 50 % tilbage i Points for hver Danish Krone, du bruger. Du skal have mindst 300 Points, før du kan bruge dem, og dine Points udløber 7 dage efter udstedelsesdatoen.

Rakuten TV forbeholder sig retten til at ændre, udskyde eller fjerne tilbuddet når som helst.

Hvilke fordele er der?

Som en del af BLACK FRIDAY-kampagnen, tilbyder vi dig flere Points med vores præmieprogram, Rakuten Points! For at takke dig for din loyalitet, vil du optjene 50 % af det, du bruger, i Points, i stedet for de sædvanlige 1 %. Det betyder, at jo mere, du lejer eller køber film på Rakuten TV, jo flere Points tjener du, og jo mere rabat får du!

Hvor længe har jeg til at bruge mine Points?

Disse Points udløber 7 dage efter udstedelsesdatoen

Hvis du lejer en film den 23/11/2022, vil de optjente Points derfor udløbe den 30/11/2022

Hvad er det mindste antal Points, jeg skal have, før jeg kan indløse dem?

Alene i løbet af kampagnen skal du samle mindst 300 Points for at kunne bruge dem som en rabat

Hvor kan jeg bruge mine points?

Du kan bruge dine points som rabat på din næste købe- eller lejefilm på Rakuten TV