Katso elokuvia Safarilla: Asenna ja salli Silverlight

Safari 10:llä

Aktivoidaksesi Silverlight Safari 10: llä seuraa vain näitä vaiheita:

1. Lataa ja asenna Microsoft Silverlight (https://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx)

2. Avaa Rakuten TV verkkosivu

3. Siirry ''Mieltymykset'' > "Turvallisuus"

4. Merkitse vaihtoehto "Salli Liitännäiset"

5. Klikkaa Liitännäisasetuksia.

6. Merkitse vaihtoehto Silverlight.

7. Oikeassa ikkunassa, etsi verkkosivu uk.rakuten.tv aja vaihda tila ”Ei käytössä” ”Käytössä”-tilaan.

8. Käynnistä uudelleen selaimesi ja yritä toistaa sisältöä.

Vaihtoehtoisesti käytä toista selainta, kuten Google Chromea, Microsoft Edgeä tai Mozilla Firefoxia, ne eivät vaadi Microsoft Silverlightia.

Safari 11:sta

Aktivoidaksesi Silverlight Safari 11 seuraa vain näitä vaiheita:

1. Lataa ja asenna Microsoft Silverlight ( https://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx)

2. Avaa Rakuten TV verkkosivu

3. Siirry ''Mieltymykset” > Verkkosivustot

4. Liitännäisosiossa, valitse Silverlight -vaihtoehto.

5. Oikeassa ikkunassa, etsi verkkosivu uk.rakuten.tv ja vaihda tila ”Ei käytössä” ”Käytössä” -tilaan.

6. Aseta uudelleen selaimesi (lopeta ja käynnistä se uudelleen) ja kokeile uudestaan.

Huomaathan, ettei ole mahdollista toistaa HD-sisältöä MAC: n Safarilla, mutta älä huolehdi, sisältösi toistetaan silti SD-laatuisena.

Vaihtoehtoisesti, käytä muuta selainta, kuten Google Chromea, Microsoft Edgeä or Mozilla Firefoxia, sillä ne eivät vaadi Microsoft Silverlightia.

Jos sinulla on ongelmia:

1. Uudelleen aseta Silverlight ja salli aina Rakuten.tv -liitännäiset
  2. Sulje kokonaan ja uudelleen käynnistä Safari

Versiot Safari 11 jälkeen

Olemme pahoillamme, mutta tällä hetkellä Safari 11: n jälkeiset versiot eivät ole yhteensopivia palvelumme kanssa.