Rakuten TV Androidille toimii nyt 3G- ja 4G-verkoissa! Voit ottaa tämän ominaisuuden käyttöön noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Lataa sovellus Google Playsta Android -laitteellesi. Jos et ole ladannut sitä vielä.

2. Yhdistä laitteesi Rakuten TV -tilisi kanssa.

3. Siirry “Sovelluksen Asetuksiin

4. Sisällön katsominen 3G/4G -verkossa on estetty oletuksena, sinun tarvitsee vain klikata sitä salliaksesi sen.

Olet nyt valmis nauttimaan Rakuten TV:stä missä tahansa! Huomaathan, että operaattorin lisämaksuja voidaan soveltaa.