Sovelluksemme sisältää useita videon toistokoneita, jotka voivat auttaa ratkaisemaan joitakin Android -älypuhelimissa ja Tablet -laitteissa olevia toisto-ongelmia.

Jos sinulla on ongelmia sisältömme toistamisessa Android -laitteesi kautta, voit seurata näitä yksinkertaisia ​​vaiheita ja testata, toistetaanko sisältöä ilman ongelmia.

Ensinnäkin, poista sovellus, sammuta laite kokonaan ja käynnistä se uudelleen, lataa uusin Rakuten TV -versio Google Play: stä ja yritä toistaa ilmaista elokuvaa oletustoistokoneella.

Normaalisti tämä riittää ratkaisemaan toistokysymykset.

Jos tämä epäonnistuu, voit seurata seuraavia vaiheita:

1. Sovellus, asetukset
  2. Muuta toistokone
  3. Valitse PR2
  4. Pura tilisi yhdistäminen
  5. Sammuta laite
  6. Laita laite päälle
  7. Avaa sovellus
  8. Yhdistä Rakuten TV -tilisi kanssa
  9. Testaa ilmaisen elokuvan kanssa (ei traileri)

Jos tämä ei toimi, kokeile samaa PR3:n kanssa.

Varmistathan, että olet irroittanut tilisi aina, kun vaihdat uuteen toistokoneeseen, katkaise laitteesta virta ja kytke se uudestaan päälle. Yhdistä tilisi uudelleen ja yritä toistaa ilmaista elokuvaa, ei traileria.

Jos et pysty toistamaan sisältöä näiden vaiheiden seuraamisen jälkeen, Android -laitteesi ei valitettavasti ole yhteensopiva sovelluksemme kanssa. Työskentelemme todella kovasti, jotta palvelumme olisi saatavilla mahdollisimman monilla laitteilla.