Voinko katsella HD-sisältöä Rakuten TV sovelluksesta Android tabletillani?

Tällä hetkellä meillä on valikoima nimikkeitä saatavilla HD-laatuisena (teräväpiirto), vaikka sopimuksellisista syistä johtuen, emme voi tarjota HD-laatua Android -älypuhelimilla tai tableteilla. HD-sisältöä voi kuitenkin vuokrata verkkosivuiltamme ja nauttia sitten HD-laadusta Rakuten TV:n kanssa yhteensopivan Smart TV:n kautta.

Nähdäksesi, että onko elokuva saatavilla HD-laatuisena, siirry sen tietosivulle ja tarkista sen saatavilla olevat toistovaihtoehdot: SD (mikä tarkoittaa vakiotarkkuutta) ja HD (mikä tarkoittaa teräväpiirtoa).