Miten voin selailla valikoimaa ja lisätä nimikkeitä Toivelistalleni?

Elokuvien löytäminen Rakuten TV Player -sovelluksessa on hyvin yksinkertaista. Siirry sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaan hakukenttään ja syötä etsimäsi elokuvan nimen ensimmäiset merkit. Sisäinen selain tuottaa sitten luettelon nimikkeistä, jotka vastaavat näitä kirjaimia.

Jos et tiedä elokuvan nimeä, tai et ole vielä päättänyt, mitä elokuvaa haluat katsella, voit tarkistaa vasemmanpuoleisesta valikosta Uudet julkaisut, Suosituimmat ja Suositellut -osiot.

"Elokuvat" -osiosta voit myös luokitella valikoimamme lajityypin mukaan, lajitella elokuvat aakkosjärjestyksessä tai äskettäin lisättyinä.

Lisää suosikkielokuvasi Toivelistallesi, niin Smart TV:si tai videokonsolisi synkronoi valintasi heti, jotta voit vuokrata ja nauttia niistä suurelta näytöltä.