Ensimmäiset askeleet Rakuten TV: ssa

Rakuten TV:n nauttimisen aloitus on erittäin helppoa, ei ainoastaan verkkosivultamme, vaan miltä tahansa yhteensopivalta laitteelta. Otathan kuitenkin huomioon seuraavat asiat, ennen kuin luot uuden käyttäjätilin.

1. Internetyhteyden miniminopeudentulee olla vähintään 3Mbit/s, jotta voit katsoa SD-laatuista sisältöämme ja 5Mbit/s, jotta voit katsoa HD-laatuista sisältöämme. Jos et tiedä, mikä internetyhteytesi nopeus on, ole hyvä ja tee seuraava testi:

http://www.speedtest.net/

Siirryttyäsi testiin, klikkaa "Aloita testi" ja odota, että testi alkaa. Sisältömme katsomisen kannalta merkittävin tulos on "Latausnopeus".

Otathan huomioon, että jos tuloksesi on alle 3 Mbit/s, et todennäköisesti pysty nauttimaan palvelustamme ilman puskurointia ja katkoksia.

1. Kun olet tarkistanut internetyhteytesi nopeuden, sinun on varmistettava, että laitteesi on yhteensopiva sovelluksemme kanssa.
  2. Tiedettyäsi, että internetyhteytesi nopeus on riittävä ja että laitteesi on yhteensopiva palvelumme kanssa, on aika luoda uusi käyttäjä. Rekisteröityminen Rakuten TV:n käyttäjäksi on helppoa ja täysin ilmaista. Sinun tarvitsee vain klikata alla olevaa linkkiä ja täyttää lomake:

https://rakuten.tv/fi/registrations/new

Suosittelemme sinua valitsemaan yksinkertaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Erityisesti silloin jos käytät tiliäsi useammalla laitteella, jotta parin muodostaminen olisi helpompaa.

Jos olet kirjautunut sisään, siirry ”Asetuksiin”, niin näet kaikki tilisi tiedot, laskutustiedot (sinun täytyy syöttää ne vuokrataksesi elokuvia) ja mieltymykset.

Toivomme, että nämä tiedot ovat olleet hyödyllisiä ja toivotamme sinut tervetulleeksi Rakuten TV:n pariin!