Kun yritän katsoa elokuvaa, se ei lataudu, mutta kun katselen trailereita, se toimii hyvin…

Jos et voi katsoa elokuvia Rakuten TV:stä Samsung Smart TV:llä, koska ne eivät lataudu, mutta voit katsella trailereita onnistuneesti, yritä päivittää laitteesi laiteohjelmiston versio.

Laiteohjelmisto on ohjelmisto (tai järjestelmä), joka ohjaa laitteesi toimintoja. Samsung päivittää säännöllisesti laiteohjelmistoversioita ongelmien korjaamiseksi ja parannusten toteuttamiseksi. Joissakin tapauksissa olemme kuitenkin havainneet, että laiteohjelmistoversioita ei päivitetä automaattisesti, kuten niiden tulisi tapahtua. On todennäköistä, että tämä on syynä ongelmiin, joita sinulla on Rakuten TV: n sisällön katsomisen kanssa.

Ongelman ratkaisemiseksi suosittelemme sinua käymään tällä ohjesivulla, jossa selitämme miten päivität laiteohjelmistoversion jotta voit jatkaa Rakuten TV:n nauttimista Samsung -laitteellasi:

Miten päivitän Samsung Smart TV:ni laiteohjelmiston version?