Yhteensopivat Hisense -laitteet

Rakuten TV on yhteensopiva seuraavien Hisense -laitteiden kanssa:

(Tämä luettelo voi muuttua milloin tahansa. Jos laitteesi on tällä listalla, ja sinulla on ongelmia Rakuten TV: sta nauttimisen kanssa, otathan meihin yhteyttä saadaksesi apua.)

Smart TV: t, jotka ovat yhteensopivia Rakuten TV: n kanssa, HISENSE:

Valmistusvuodet: 2018 - 2019 - 2020 - 2021 - 2022

Hisensen valitsemat älytelevisiot on onnistuneesti testattu tukemaan UHD/4K-laatualuetta ja 5.1-ääntä.
Lisätietoja saat seuraavista linkeistä: UHD/4K tai Audio 5.1

Jos sinulla on kysyttävää, otathan meihin yhteyttä.