Tekniset vaatimukset Rakuten TV: n käyttämiseen tietokoneella

Varmistathan, että tietokoneesi toimii Rakuten TV: n kanssa varmistamalla, että se täyttää seuraavat tekniset vähimmäisvaatimukset joko MAC:lle tai Windowsille:

PC:
  • 1 gigahertsiä (GHz) tai 32-bittiä (x86) tai 64-bittiä (x64) CPU.
  • 1 gigatavua (GT) (32-bittiä) tai 2 GT (64-bittiä) RAM
  • 16 GT (32-bittiä) tai 20 GT (64-bittiä) HD vapaana olevaa tilaa.
  • Microsoft © Windows 7 tai uudempi Käyttöjärjestelmä
MAC:
  • iMac (puoliväli 2007 tai uudempi)
  • MacBook (13" Alumiini, myöhempi 2008), (13", alkaen 2009 tai uudemmat mallit)
  • MacBook Pro (13", puoliväli 2009 tai uudempi), (15", puoliväli/loppu 2007 tai uudempi), (17", puoliväli 2007 tai uudempi)
  • MacBook Air (Loppuvuosi 2008 tai uudempi)
  • Mac Mini (alkaen 2009 tai uudempi)
  • Mac Pro (alkaen 2008 tai uudempi)
  • OS X Mavericks (10.9) tai uudempi Käyttöjärjestelmä

Luo tili

Luodaksesi tilin, siirry klikkaa tästä. Täytä annetut tyhjät kentät ja klikkaa “Luo tili” lopuksi.