Näyttö menee mustaksi kun laajennan elokuvan koko näytölle. Kuinka korjaan tämän?

Joissakin tapauksissa, kun lisäät elokuvan kokoa koko näytölle, näyttö muuttuu täysin mustaksi. Ongelma johtuu Flash Playerin kokoonpanosta. Useimmat tapaukset ratkaistaan ​​helposti noudattamalla näitä ohjeita:

1. Klikkaa hiiresi oikealla näppäimellä mustaa ruutua.
2. Valitse “Kokoonpano”-vaihtoehto esiin tulevasta ikkunasta.
3. Poista laitteiston kiihdytys käytöstä.

Nyt sinun pitäisi pystyä katsomaan elokuviasi ja tv-sarjojasi oikein koko näytöllä.