Kuinka muokata profiilisi tietoja

Jos haluat päivittää käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi, jota käytät Rakuten TV -tililläsi, tulee sinun ensin siirtyä verkkosivuillemme https://rakuten.tv/fi ja kirjautua sisään nykyisellä sähköpostiosoitteellasi sekä salasanallasi.

Kirjauduttuasi sisään, sinun täytyy mennä verkkosivun oikeaan yläkulmaan avataksesi tilisi valikon ja klikataksesi vaihtoehtoa "Asetukset".

Asetukset-valikon sisältä löydät 4 eri välilehteä. Ensimmäisessä niistä, eli Profiili-välilehdellä, voit vaihtaa sähköpostiosoitteesi ja käyttäjätunnuksesi, lisätä puhelinnumerosi sekä päivittää olemassa olevan salasanasi. Muista klikata keltaista painiketta "Jatka" tarvittavien tietojen päivittämisen jälkeen.