”Kirjasto” on kansio, joka järjestää ja säilyttää vuokratut ja ostetut elokuvasi sekä TV-ohjelmasi. Rakuten TV:ssä ostamasi tai vuokraamasi sisältö* lisätään automaattisesti Kirjastoosi.

Voit käyttää Kirjastosi kansiota kirjautumalla sisään Rakuten TV -tilillesi. Klikkaa ”Kirjasto” -painiketta näytön oikeassa yläkulmassa. Nyt voit nauttia Rakuten TV:ssä ostamastasi sisällöstä.

* Huomautus: sopimusvelvoitteiden vuoksi, kaikki vuokrattu tai ostettu aikuisviihde ei näy Kirjastossasi. Jos haluat katsella aikuissisältöä, sinun on katseltava sitä suoraan elokuvan tietosivulta. Suosittelemme että kehität sivuston ulkopuolisen tavan katsella vuokrattua tai ostettua aikuisten sisältöä.