Kuinka voin lunastaa elokuvan vuokraus- tai ostoslahjakortin?

Noudata näitä helppoja ohjeita lunastaaksesi lahjakorttisi:

1. Kirjaudu sisään Rakuten TV -tilillesi käyttämällä käyttäjänimeäsi ja salasanaasi
  2. Valitse elokuva, jonka haluat katsoa, klikkaamalla kohteen pienoiskuvaa
  3. Elokuvan tietosivulla, klikkaa “Lunasta lahjakortti”-painiketta
  4. Syötä lahjakorttikoodisi ja varmista ettet syötä välimerkkejä sitä ennen, tai sen jälkeen
  5. Nyt olet valmis katsoaksesi elokuvasi! Voit katsella sen suoraan elokuvan tietosivulta tai voit löytää sen Kirjastostasi.